KADETI i PIONIRI drugi na festivalu odbojke u Novom Sadu!!!

Na trećem Međunarodnom „Novogodišnjem festivalu odbojke“ – Novi Sad 2013, u pionirskoj i kadetskoj konkurenciji, kao i prethodne dve godine, trijumfovala je odbojka. Posle tri dana takmičenja, 400 odigranih utakmica na 20 terena u osam dvorana u Novom Sadu, završen je „Novogodišnji festival odbojke“, na kojem je učestvovalo 128 ekipa iz Srbije, Rusije, Grčke, Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine i BJR Makedonije.

 

Pioniri su posle žestoke borbe u četvrt i polu finalu uspeli da dođu do finala! Prvo je u četvrtfinalu pobeđena nezgodna ekipa Vrbasa, dok je u polufinalu u taj breku sa 17-150 pobeđena veoma jaka ekipa Futoga! Nažalost naši pioniri nisu imali snage u finalnoj utakmici da se suprotstave kvalitetnoj ekipi Železničara iz Beograda. Čestitamo na uspehu!

 

Kadeti su se posle četiri meseca svi oporavili od povreda i vratili u trenažni proces! Pokazali su svoju igru i kvalitet koji poseduju. Trnovitim putem u grupi protiv vicešampiona Srbije GOK Srem EATON i veoma jake ekipe Futoga, uspeli su da prođu drugi krug takmičenja gde nas je čekala u drugoj grupi gostujuća ekipa iz Hrvatske Mursa iz Osjeka, ubedljivom pobedom od 2-0 pokazali smo karakter, želju i snagu našeg tima i prolaz u polufinale! U polufinalu nas je opet čekao vicešampion Srbije GOK SREM EATON keje smo pobedili sa 2-0 po setovima 25-23, 25-22. U finalu smo igrali sa domaćinom Vojvoinom NS Seme i izgubili sa 1-2. Sve čestitke momci na ogromnom uspehu!!!